Dispecerizare video și detecție umană

Dispecerizare video și detecție umană

Monitorizare 24/7 și management video performant.

Lucrăm cu cele mai noi tehnologii pentru a-ți oferi servicii de pază electronică de calitate.

Monitorizarea permanentă a obiectivelor cu echipamente moderne oferă garanția unei intervenții rapide în orice situație.

Soft-uri de analiză grafică neuronală pentru detecția umană

Asigurarea unui grad înalt de securitate a obiectivelor și bunurilor clienților este asigurat prin intermediul serviciului de pază electronică, care utilizează soft-uri de analiză grafică neuronală, precum VMS și TRASSIR.

Intervenție rapidă și eficientă în cazul unui eveniment

Paza electronică funcționează în felul următor: dispeceratul primește semnalul de detecție în urma analizei perimetrale, acesta este verificat de către echipa noastră, iar dacă există o amenințare reală, un echipaj de intervenție se deplasează la locul obiectivului monitorizat în cel mai scurt timp.

Dispecerizare video și detecție umană

În ce constau tehnologiile ?

Aceste tehnologii de ultimă generație garantează un timp de reacție mult mai mic și o intervenție rapidă în cazul unui incident.

Detecția umană este realizată printr-o analiză video completă ce cuprinde contorizarea persoanelor, recunoașterea facială, detecția facială sau a obiectelor în mișcare și hartă termografică.

Analiză Video

Analiza video cu ajutor software-urilor inovative reduce timpul de lucru din dispecerat cu până la 50%, reduce timpul de căutare a evenimentelor cu până la 90%, reacționează la scenarii și alerte într-un mod mult mai organizat și automatizat și transmite instant informații personalizate sau rapoarte de evenimente

DSS SECURITY Security

De ce electronică?

Paza electronică poate fi o soluție mult mai bună decât paza umană sau sistemele clasice de supraveghere. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a-ți proteja obiectivul sau bunurile – TRASSIR asigură un management video de calitate, fiind compatibil cu 99.9% dintre modelele de camere existe pe piață. Paza electronică îți oferă protecție 24/7 și intervenții rapide în cazul unui eveniment neplăcut. Pune siguranța pe primul loc și optează pentru serviciile DSS SECURITY de dispecerizare video și detecție umană!

Serviciile noastre

Îți oferim servicii complete de pază electronică

Protecție 24/7

Intervenții rapide

Detecția umană

Analiză Video

Preluăm orice risc și îți oferim la schimb siguranță.

Optează pentru pază electronică asigurată de DSS SECURITY și uită de griji!

Data Systems Solutions

Alte servicii oferite

Deși tehnologia câștigă din ce în ce mai mult teren, există circumstanțe în...
Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button