DSS SECURITY

Cine suntem?

Viziunea DSS SECURITY

DSS SECURITY este o companie cu capital 100% românesc, care activează pe piața serviciilor de securitate încă din anul 2011.

Încă de la bun început trilogia pe care ne-am focusat toată energia a fost: client-evoluție-tehnologie.

Identificăm nevoile clienților noștri, ne adaptăm permanent la modificările care intervin în acest domeniu și integrăm cele mai noi tehnologii în activitatea noastră pentru a obține cele mai bune rezultate.

15 Years of

IT Business Experience

Data Systems Solutions

Viziunea noastră este una
orientată către viitor

Pasiunea pentru domeniul securității a depășit de mult granița profesională, iar îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim a devenit un proiect personal în care ne punem zilnic toată energia și resursele de care dispunem.

Planurile noastre de viitor includ deschiderea unor agenții regionale pentru o mai bună coordonare a punctelor de lucru la nivel național, implementarea unor soluții noi de securitate în raport cu cerințele pieței, dezvoltarea profesională continuă a managementului și dezvoltarea și menținerea unei culturi organizaționale etice. 

Scopul nostru este să conturăm o societate mai bună pentru clienții noștri. Nu putem să eliminăm criminalitatea, însă putem să te facem să simți că trăiești într-o lume sigură cu ajutorul serviciilor noastre.

458

Sisteme de securitate

954

Clienți mulțumiți

897

Intervenții echipaje

785

Soluții de securitate

Data Systems Solutions

Misiunea DSS SECURITY

Misiunea noastră este să îți furnizăm cele mai bune soluții de securitate pentru nevoile tale. Pentru a face acest lucru, folosim tehnici și tehnologii de ultimă generație, dar și o echipă de profesioniști care dețin cheia rezolvării pentru orice problemă. Întreaga noastră activitate este ghidată de valorile implementate în cei 10 ani de activitate.

  • Responsabilitate: Tratăm nevoile clienților noștri cu responsabilitate, profesionalism și respect. Ne dorim să fim mai mult decât furnizori de servicii de securitate, vrem să fim partenerii tăi.
  • Etică: Etica a avut mereu un loc important în cadrul echipei noastre, iar principiile etice le propagăm mai departe și în colaborările pe care le avem.
  • Adaptabilitate: Modificările din domeniul securității nu sunt atât de vizibile ca cele din alte domenii, însă ele există. Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt două atribute care ne definesc pentru că doar așa putem oferi mai departe soluții la problemele actuale.

Suntem aici pentru a-ți asigura siguranța într-o societate plină de riscuri la tot pasul.

DSS SECURITY

Aveți nevoie de servicii speciale de securitate? Ne puteți contacta la numărul:
0245 922

DSS SECURITY

Află mai mult despre
Serviciile Noastre

Deși tehnologia câștigă din ce în ce mai mult teren, există circumstanțe în...
Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button