Instalare sisteme de securitate și comunicații de date

Ce este TRASSIR?

TRASSIR este o soluție inteligentă pe care am integrat-o în activitatea noastră pentru a-ți oferi servicii de securitate de înaltă calitate de la distanță.

TRASSIR este în prezent unul dintre cele mai performante software-uri de gestionare și analiză video. Oferă posibilități nelimitate de extindere și adaptabilitate – poate fi integrată în cadrul oricărei afaceri, de la domeniul de retail, până la cel industrial, în centre de business, depozite, centre comerciale, gări, stadioane, aeroporturi, smart city-uri etc.

Sistemul TRASSIR funcționează pe baza unei rețele neuronale – detectorul recunoaște toate persoanele și obiectele aflate în mișcare în perimetrul supravegheat și trimite semnale în sistem. Dispecerul primește semnalele, analizează potențialul pericol și reacționează (dacă este cazul) prin trimiterea unui echipaj de intervenție în cel mai scurt timp la locul evenimentului. Acesta este doar un exemplu de situație în care platforma TRASSIR poate fi folosită.

Dispecerizare video și detecție umană

În ce constau tehnologiile ?

Aceste tehnologii de ultimă generație garantează un timp de reacție mult mai mic și o intervenție rapidă în cazul unui incident.

Detecția umană este realizată printr-o analiză video completă ce cuprinde contorizarea persoanelor, recunoașterea facială, detecția facială sau a obiectelor în mișcare și hartă termografică.

Versatilitate

Poate fi integrată cu orice alt sistem de control acces, cu centrale anti-efracție, detectoare de fum sau de foc

Compatibilitate

99.9% dintre modelele de camere video existente pe piață sunt compatibile cu acest software

Analiză video completă

Cuprinde contorizarea persoanelor, recunoașterea facială, detecție facială, detecția obiectelor în mișcare, detecție fum și foc, detecție obiecte pierdute, detecție umană, funcție de căutare avansată și hartă termografică

Eliminarea erorilor și a alarmelor false

DSS SECURITY Security

De ce TRASSIR ?

TRASSIR ne ajută să fim mai eficienți! Să asigurăm o monitorizare video la un nivel înalt și să intervenim în cel mai scurt timp acolo unde protecția obiectivului este compromisă.

Serviciile noastre

Îți oferim servicii complete de pază electronică

Software-uri performante

Gestionare și analiză video

Detecție umană

Tehnologie de ultimă generație

Preluăm orice risc și îți oferim la schimb siguranță

Optează pentru instalarea sistemelor de securitate și comunicații de date asigurată de DSS SECURITY și uită de griji!

Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button