Intervenție cu echipaj specializat

Intervenție cu echipaj specializat

Apariția echipajului de intervenție dezarmează infractorii.

Intervenim rapid în orice situație cu agenți instruiți și pregătiți pentru evenimente cu orice grad de risc.

Dispeceratul semnalizează echipajului de intervenție alerta, iar agenții se deplasează în cel mai scurt timp la locul evenimentului.

Organizare și timp scurt de reacție

În cadrul oricărei intervenții este important timpul de reacție. Trimitem întotdeauna cel mai apropiat echipaj de locație pentru a interveni în cel mai scurt timp – orice minut este prețios în cadrul unei misiuni.

Echipamente și dotări corespunzătoare

Orice misiune este un succes pentru că fiecare agent de intervenție este dotat corespunzător – de la echipamente și aparatură, până la vehicule.

Intervenție cu echipaj specializat

În ce constau echipamentele?

Lucrăm cu echipamente de dispecerizare și monitorizare video de ultimă generație, iar acest lucru ne permite să transmitem semnalul de alarmă către echipajele de intervenție imediat ce a fost semnalat pericolul.

Mai mult decât atât, transmitem în timp real echipajului care se deplasează la locul evenimentului informațiile importante surprinse de analiza video.

Toate vehiculele folosite sunt echipate cu sistem GPS care ne permite să vedem locația în timp real și să trimitem astfel cel mai apropiat echipaj la locul evenimentului.

Testăm și instruim echipajele periodic pentru a ne asigura că sunt pregătite pentru orice fel de situație ar putea să apară.

Misiunea noastră

Astfel de misiuni sunt pline de adrenalină, iar fiecare agent trebuie să știe cum să își stăpânească această avalanșă de adrenalină și să ia cele mai bune decizii pentru protecția obiectivului monitorizat.

DSS SECURITY Security

De ce intervenție cu echipaj specializat?

Adevărul este că societatea în care trăim nu este una fără cusur. Sunt șanse mari ca în momentul în care tu citești aceste rânduri, unul dintre echipajele noastre de intervenție să fie în drum spre un eveniment neplăcut. Este bine să fii proactiv, să te asiguri că obiectivul sau bunurile tale sunt protejate, însă în anumite situații în care acest lucru nu este de ajuns – pentru astfel de situații, în care siguranța este amenințată de rele intenții, există un echipaj de intervenție care așteaptă să restabilească ordinea. Optează pentru serviciile de intervenție cu echipaj specializat DSS SECURITY și alege siguranța!

Serviciile noastre

Îți oferim servicii complete de intervenție cu echipaj specializat

Echipamente și dotări

Sistem GPS

Intervenție rapidă

Preluăm orice risc și îți oferim la schimb siguranță.

Optează pentru intervențiile cu echipaj specializat asigurată de DSS SECURITY și uită de griji!

Data Systems Solutions

Alte servicii oferite

Deși tehnologia câștigă din ce în ce mai mult teren, există circumstanțe în...
Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button